Петраков: футболісти збірної України старалися, але не все вийшло

Петраков: футболісти збірної України старалися, але не все вийшло

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков прокоментував гру своїх підопічних у матчі Ліги націй УЄФА проти Ірландії (1:1).

Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), передає Укрінформ.

«Розчарований, що так вийшло. Захисник команди суперника пройшов із центру поля, забив. Але я ніколи не розбираю такі моменти після гри. Потрібно переспати і тоді оцінювати на свіжу голову. Хлопці молодці - дотягли. Сил уже не вистачало, це п'ятий матч за короткий час. Довгий збір дуже був, хлопці втомилися, хтось захворів. Була температура, багато хто захворів. Я всім вдячний. Шлюб у передачах - це все втома. Суперник був свіжішим, це було видно. Нічия - нічого страшного, добре, що відігралися. У перерві була розмова, вони зібралися та змогли вийти. Виникли проблеми у Малиновського та Матвієнка. Різник? Гарний воротар. Дали шанс, Діма свій шанс використав. У нас дуже багато перспективних воротарів у країні», - наголосив український наставник.

Читайте також: Збірна України зіграла внічию з Ірландією у Лізі націй УЄФА

«І передаємо великий привіт ЗСУ. Хлопці, ми грали для вас. Щось не вийшло, але ми намагалися, віддали усі сили. Зробили все можливе. Подивимося, що буде восени. Ми зараз на першому місці Ліги націй», - наголосив Петраков в інтерв'ю «Футбол 1».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-