Віталій Миколенко: Втома і збірна України – це різні речі

Віталій Миколенко: Втома і збірна України – це різні речі

Укрінформ
14 червня збірна України зіграє проти Ірландії в Лізі націй.

Захисник збірної України Віталій Миколенко сказав, що він не може жалітися на втому перед матчем Ліги націй з Ірландією, повідомляє Укрінформ.

«Думав про ці матчі. Можу сказати одне – я не можу поставити в одному рядку гру за збірну і втому. Я приїхав грати за країну, за своїх рідних, за тих, хто дивиться матчі по ТБ і на стадіоні. Втома і збірна України – це різні речі. Після першого голу за збірну я отримав тільки два повідомлення  – від другого тренера «Евертона» Джо Едвардса і Паттерсона зі збірної Шотландії. Більше ніхто не писав», - сказав Миколенко.

Він також розповів, в якому стані збірна України перед матчем з Ірландією. 

«Емоції позитивні, тому що виграли останню гру. Коли виграєш, то відновлюєшся швидше. Немає такого налаштування, що всі уже у відпустці. Почуваю себе добре. Краще було б, якби ми грали в Україні. Це найважчий час в моєму житті. З початку війни я зосередився на футболі і зрозумів, що не все так тяжко в Англії, в «Евертоні». Треба виходити і доводити, що ми можемо грати та вигравати», – сказав Миколенко», - пояснив Миколенко. 

Читайте також: Петраков: У Малиновського та Зубкова температура - всі перехворіли після Уельсу

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня у польському Лодзі збірна України зіграє проти Ірландії у 3 турі Ліги націй.  Початок матчу – о 21:45 за київським часом.

Фото: uaf.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-