Ольга Харлан: Наша мета – Париж-2024

Ольга Харлан: Наша мета – Париж-2024

Укрінформ
Чемпіонат Європи з фехтування стартує 17 червня.

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан напередодні чемпіонату Європи розповіла про підготовку збірної, повідомляє НОК України, передає Укрінформ.

«Чемпіонат Європи буде лише моїм третім стартом у сезоні. Я вже мала досвід повернення на доріжку після перерви у зв’язку з операцією на плечі після Ігор у Ріо. Але зараз в сто разів складніше – не фізично, а морально. Адже як би далеко я не була від України, Україна завжди у мене в серці, у мене в душі», - розповіла Харлан.

Вона також розповіла про основні цілі команди на даний час.

«Зараз через низку об’єктивних і суб’єктивних причин наша команда дуже опустилася у світовому рейтингу. Але я на це дивлюся інакше: це означає, що інших варіантів, окрім як боротися і вибиратися вгору, немає.

З нами працює крута команда молодих та амбітних тренерів. У нас є можливість нормально тренуватися, спасибі за це клубу «Virtus Scherma» і фонду, який створили італійські фехтувальники на чолі з Луїджі Самеле. Попереду чемпіонати Європи та світу. А далі новий сезон і ми з новими силами підійдемо до нього і до нашої мети, а наша мета – Париж-2024», - поділилася Харлан.

Читайте також: Європейська конфедерація фехтування усунула росіянина з посади президента

Як повідомляв Укрінформ, з 17 по 22 червня відбудеться чемпіонат Європи з фехтування в Анталії. Спортсменів з росії і білорусі відсторонено.

Фото: facebook.com/fie.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-