Олександр Петраков: Ярмоленко і Сирота залишаються на наступний матч

Олександр Петраков: Ярмоленко і Сирота залишаються на наступний матч

Укрінформ
Збірна України перемогла Вірменію у другому матчі Ліги націй.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу над Вірменією (3:0) у Лізі націй і розповів про кадрову ситуацію в команді перед наступним матчем з Ірландією, повідомляє Укрінформ.

«Я казав, що хочу грати в Лодзі. Тут багато українців. Дуже дякую всім вболівальникам, що прийшли і підтримали. Ми грали як вдома. Нам потрібний був забитий м’яч. Я в перерві сказав: «Хто візьме на себе відповідальність і заб’є гол?» Ми забили і довели справу до кінця. Дуже дякую хлопцям. Дуже дякую Пятову, який сьогодні вийшов і зіграв дуже добре», -  сказав Петраков.

Він також розповів про кадрову ситуацію в збірній на наступний матч в Лізі націй проти Ірландії. 

«Ярмоленко захворів. У нього була температура. Він сказав, що може зіграти, якщо потрібно, але я йому заборонив. Сказав, що він нам ще потрібен. Ярмоленко і Сирота залишаються на наступний матч, і Едік Соболь буде доступний. Зінченко лівий захисник? Миколенко зіграв три гри, і я сказав Зінченку, що Віталію треба дати відпочити. Думав, що буде Соболь, але він захворів. У нас після Вельсу захворіло пів команди», - пояснив Петраков.

Читайте також: Україна - Вірменія. Онлайн матчу Ліги націй УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, збірна України розгромила Вірменію (3:0) і здобула 6 очок після перших двох матчів у Лізі націй. 

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-