Петраков: Бущан і Степаненко поїхали додому, Соболь уже тренується

Петраков: Бущан і Степаненко поїхали додому, Соболь уже тренується

Укрінформ
Як повідомляв Укрінформ, «синьо-жовті» у суботу, 11 червня, приймуть суперників із Вірменії на нейтральному полі у польському місті Лодзь.

Головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков відповів на запитання журналістів на передматчевій пресконференції напередодні поєдинку з командою Вірменії у Лізі націй УЄФА.

«Грати у Лодзі було моїм побажанням. Керівництво запитало мене, в якому місті хочу грати. Я запропонував грати у Лодзі. Тут багато наших українців працює. Понад 6 тисяч. Тому я й сказав, що краще грати у Лодзі. Чи готові гравці, які пропустили матч із Ірландією, зіграти завтра? Тарас Степаненко вже поїхав, я його додому відпустив. Бущан вже поїхав додому. Соболь сьогодні лише розпочинає тренування після застуди. І захворів Сирота, теж застуда. А всі хто здорові - побачимо на тренуванні зараз, хто як готовий на завтрашню гру», - наголосив Петраков.

Читайте також: Збірна, з якою ми колись частенько стрічались

Гра Україна - Вірменія на 18-тисячному Муніципальному стадіоні ЛКС імені Владислава Круля розпочнеться о 16.00 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-