Петраков: Завдання – повернутися в дивізіон А Ліги націй та вийти на Євро-2024

Петраков: Завдання – повернутися в дивізіон А Ліги націй та вийти на Євро-2024

Укрінформ
Збірна України перемогла Ірландію на старті Ліги націй.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков покоментував перемогу на Ірландією(1:0) на післяматчевій прес-конференції, повідомляє Укрінформ.

«Грали молоді хлопці, ми з моїм штабом довірили їм грати. Вони виграли. Будемо розбирати помилки, але я задоволений результатом, грою та самовіддачею хлопців. Ця перемога – знеболювальна після поразки Вельсу. Хлопці трохи відійшли. Я сьогодні виставив молодих хлопців. Дав відпочити Ярмоленку. Йому було дуже важко, я його навіть не включив у резерв. Ті, хто не грали сьогодні, завтра будуть тренуватися та готуватися до Вірменії», - розповів Петраков.

Він також пояснив, чому обрав саме такий склад на гру та окреслив цілі збірної України.

«В національній збірній апріорі не може бути першого та другого складів. Це не перший та другий склад, а хлопці, які мало грали. Я їм дав ігровий час. Вони вийшли та зіграли. Буде хороша конкуренція. А першого та другого складів у збірній немає, не може бути такого. А завдання – повернутися в дивізіон А Ліги націй та вийти на Євро-2024 в Німеччині», – сказав Петраков.

Читайте також: Україна перемогла Ірландію в стартовому матчі Ліги націй УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, збірна України в Дубліні мінімально перемогла Ірландію в першому для себе матчі нового розіграшу Ліги націй УЄФА. Наступний номінально домашній поєдинок «синьо-жовті» зіграють проти Вірменії в польському Лодзі 11 червня.

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-