Петраков: Є травми у нас: вибули Бущан і Степаненко

Петраков: Є травми у нас: вибули Бущан і Степаненко

Укрінформ
7 червня збірна України стартує в новому розіграші Ліги націй.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков поділився очікуваннями від найближчого матчу проти Ірландії в Лізі націй, повідомляє Укрінформ.

«Є травми у нас. Вибули Бущан і Степаненко. Сьогодні їх визили на МРТ, слава богу, нічого страшного. У Степаненка немає перелому пальця, у Бущана голеностоп трохи підвернутий. 7-10 днів треба відновлюватися. Трохи сьогодні прихворів Соболь, зараз не будет тренуватися. Всі інші здорові», - розповів Петраков.

Головний тренер збірної України також розповів, як команда переживає поразку від Вельсу.

«Проводжу індивідуальні бесіди з гравцями, намагаюся посміхатися, підтримувати їх. Бо я головний тренер, я не можу ходити понуривши голову. Те, що в мене твориться на душі – це мої справи. Я повинен гравців підтримувати, виводити з цього важкого психологічного стану. Я вже казав, що на цьому життя не закінчується. Це вже пройшло, день прожив, того дня вже не повернеш. Сторінку перевернув - так і живеш. Треба забувати і йти далі. Завтра гра, все можна виправити. Це спорт», - розказав Петраков.

Читайте також: Де дивитися футбольний матч Ірландія - Україна

Як повідолялося, збірна України поступилася Вельсу (0:1) і не змогла кваліфікуватися на чемпіонат світу в Катарі.

Як повідомляв Укрінформ, завтра, 8 червня, збірна України стартує в Лізі націй у поєдинку проти Ірландії. Початок зустрічі - о 21:45 за київським часом. 

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-