Сидорчук: Завдання тренерського штабу - повернутися до еліти Ліги націй

Сидорчук: Завдання тренерського штабу - повернутися до еліти Ліги націй

Укрінформ
Півзахисник національної збірної України з футболу Сергій Сидорчук прокоментував невдачу в поєдинку з Уельсом (0:1) у відборі ЧС та розповів про підготовку команди до старту у Лізі націй УЄФА.

За його словами, тренерський штаб національної команди поставив завдання повернутися до Ліги А, передає Укрінформ.

«Починаємо новий турнір. Тренерським штабом було поставлене завдання - повернутися до Ліги А. Починемо це робити. Ті, хто грав з Уельсом, відпочивали, а ми трішки потренувалися та провели тактичну роботу. Чим прекрасний футбол, так це тим, що в тебе завжди є другий шанс. Після поєдинку з Уельсом в роздягальні була така обстановка, якої я не бачив за все своє футбольне життя. Важка атмосфера, тиша. Але потім ми побачили в соцмережах, що говорили й писали люди. Стало легше це переносити. Хочу подякувати всім уболівальникам, усім людям в Україні, які дивилися матчі і писали нам. Що нам завадило забити Уельсу? Лише голкіпер, я вважаю. Подивилися статистику, переглянули у повторі моменти. Тільки голкіпер. Щодо непризначеного пенальті - я гадаю, він був. Проте що було - те  було. Я вважаю, що арбітру вже дісталося від наших уболівальників. Хлопці підтримали Андрія Ярмоленка. Йому вже легше, але ще потрібен час, щоб відновитися й відійти морально від того поєдинку. Він - наш лідер. Ми йому допоможемо. Рухаємося вперед», - сказав Сидорчук.

Читайте також: Збірна України розпочала тренування у Дубліні

Як повідомляв Укрінформ, перший матч Ліги націй-2022/2023 збірна України проведе проти Ірландії в Дубліні. Поєдинок відбудеться 8 червня (початок - о 21.45 за київським часом).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-