Кучер розповів, як пройдуть збори харківського «Металіста»

Кучер розповів, як пройдуть збори харківського «Металіста»

Укрінформ
Харків'яни проведуть щонайменше два спаринги.

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер розповів про підготовку команди до нового сезону, повідомили на сайті харків'ян, передає Укрінформ.

Харків’яни проведуть збір у Туреччині і попередньо домовилися про проведення спарингів проти збірної Ірану U-19 (19 червня) і болгарського «Ботева» (25 червня).

«14 червня ми збираємося в Туреччині, і починаємо планомірну підготовку до нового сезону. Поки що у нас немає чіткого розуміння, коли відбудеться перший офіційний матч, але ми готові до будь-якого розвитку подій. Вже заплановані два контрольних поєдинки, ведуться переговори з іншими потенційними суперниками», – сказав Кучер.

Головний тренер «Металіста» також пояснив роль українського футболу для України в часи війни проти російських загарбників.

«Безумовно, всі хочуть грати – це спільна позиція всіх тренерів і футболістів. І справа не тільки в нашому бажанні, ми відчуваємо необхідність виходити на футбольне поле, приносити емоції нашим уболівальникам. Всі бачили матчі збірної – для всіх нас це було велике свято, можливість відволіктися. Таке ж завдання має виконувати клубний український футбол. Нарешті, у нас є клуби, які представлятимуть країну в єврокубках — їм важлива постійна ігрова практика в конкурентному чемпіонаті», - сказав Кучер.

У новому сезоні «Металіст» зіграє в українській Прем’єр-лізі. У минулому сезоні, який був завершений достроково через повномасштабне російське вторгнення, команда Олександра Кучера посіла перше місце в Першій лізі.

Читайте також: Агент Довбика підтвердив переговори з «Ноттінгем Форест»

Як повідомляв Укрінформ, раніше президент УАФ Андрій Павелко розповів про плани почати новий футбольний сезон в Україні в серпні.

Фото: metalist.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-