Караваєв про Вельс: На даний момент це найважливіша гра в нашому житті

Караваєв про Вельс: На даний момент це найважливіша гра в нашому житті

Укрінформ
Захисник збірної України - про матч з Уельсом.

Захисник збірної України Олександр Караваєв поділився очікуваннями від матчу проти Уельсу у фіналі плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022, повідомляє Укрінформ.

«Спершу ми отримали цю путівку на гру з Шотландією, потім ми пройшли їх, і розуміємо, що зараз на даний момент це найважливіша гра в нашому житті. У нас є ігрова злість, всі хочуть перемогти. Те, що відбувається у нас в колективі – це все буде на полі. Ми єдині і покажемо, на що ми здатні», - розповів Караваєв.

Окрім того, футболіст згадав про своїх рідних, які зараз знаходяться у тимчасово окупованому Херсоні.

«Моя сім’я не змогла подивитися матч з Шотландією, тому що в Херсоні відключили зв’язок, інтернет є тільки в окремих місцях. Всі вони сильно сподіваються, що найближчим часом наші військові зможуть звільнити наші ж території незалежної країни. Вони у великому очікуванні, і всі мають позитивний настрій. Вони бачать, як наші військові дають великий опір тим людям, які прийшли на нашу землю і яких ніхто не чекав», - сказав Караваєв.

Читайте також: Петраков: Ми думаємо про те, як зробити щасливими наших вболівальників і ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, Україна зіграє з Уельсом у неділю, 5 червня. Фінальний матч плей-офф відбудеться в Кардіффі, початок – о 19:00 за київським часом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-