«Ворскла» не буде продовжувати контракт з Максимовим

«Ворскла» не буде продовжувати контракт з Максимовим

Укрінформ
Тренер залишає клуб після двох з половиною років роботи.

«Ворскла» оголосила, що не підписуватиме нового контракту з головним тренером Юрієм Максимовим, йдеться на офіційному сайті полтавців, передає Укрінформ.

Попередня угода Максимова з клубом добігла кінця 31 травня. В результаті переговорів тренера з віце-президентом Олегом Лисаком сторони дійшли рішення не продовжувати співпрацю.

«Коли я прийняв команду, яка йшла на останньому місці, то перше, що сказав, нижче нам падати нікуди. Підняли хлопців у психологічному плані, а далі вирішили завдання-мінімум. Про наші подальші успіхи в роботі з командою ви всі знаєте. Були здобутки, були прорахунки – все як завжди у футболі», – сказав Максимов.

«У «Ворсклі» створені чудові умови для тренування та розвитку. Хочу подякувати керівництву клубу за дотримання умов контракту. Футболістам – окрема подяка та низький уклін. Безперечно, буду вболівати за «Ворсклу» й надалі», - додав Максимов.

Максимов тренував «Ворсклу» з осені 2019 року. Під його керівництвом полтавці двічі посідали п’яте місце у чемпіонаті України та виходили до Ліги конференцій, включаючи минулий сезон, який було завершено достроково.

Читайте також: Шацьких став новим спортивним директором ФК «Пахтакор»

Як повідомляв Укрінформ, після відходу Максимова очолити «Ворсклу» може Валерій Кривенцов, але він заявив, що зосереджений на роботі з «Металістом 1925».

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-