Олександр Зінченко: З Вельсом буде гра на виживання

Олександр Зінченко: З Вельсом буде гра на виживання

Укрінформ
Футольний хавбек національної збірної України Олександр Зінченко став автором гольової передачі у поєдинку проти Шотландії (3:1). 

Після гри гравець прокоментував вихід команди у фінал плей-офф відбору чемпіонату світу-2022, передає Укрінформ.

«Було таке відчуття, що ми контролюватимемо гру всі 90 хвилин, проте в середині другого тайму підсіли. Шотландія - дуже добра команда. Вона любить грати в довгі передачі, спрямовані на боротьбу, підбирання. Найголовніше, що ми перемогли. Але радіти нема коли. Настав час для відновлення. Попереду фінал усього нашого життя. Кожен з нас - професіонал, який має знати як відновитися до наступного матчу. Однак усі ми розуміємо, що гра з Уельсом буде більше не про фізичний стан чи тактику - це буде гра на виживання. Ми битимемося до кінця й віддаватимемо усього себе, бо виступаємо за нашу країну», - сказав Зінченко.

Читайте також: Петраков: ми пишаємося, що ми українці й прославляємо Україну в такий час

Поєдинок Вельс - Україна відбудеться 5 червня на стадіоні «Кардіфф Сіті» валлійської столиці і розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 99-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-