Збірна України провела тренування напередодні матчу з Шотландією

Збірна України провела тренування напередодні матчу з Шотландією

Відео
Укрінформ
Травмованих у складі «синьо-жовтих» немає: Денис Попов повернувся у загальну групу.  

Ввечері, 31 травня, збірна України провела останнє тренування перед матчем відбору на ЧС-2022 проти Шотландії, передає Укрінформ.

Тренування наша команда провела на полі стадіону «Гемпден Парк» у Глазго. Саме тут сьогодні відбудеться така важлива для української збірної гра.

Читайте також: Шотландія – Україна: 4 аргументи на нашу користь

Як повідомляє сайт УАФ, у Глазго прохолодно і дощить. Але газон на «Гемпден Парк» у чудовому стані. Тож офіційне тренування «синьо-жовті» провели у гарному настрої. Після розминки, естафет та квадрату футболісти відпрацювали ігрові серії, під час яких тренерський штаб мав можливість зробити завершальні прикидки щодо моделі на гру.

У передігровому занятті взяли участь усі 26 виконавців: Денис Попов, як і прогнозували напередодні лікарі національної команди, приєднався до загальної групи, працюючи на рівних із рештою партнерів. Сьогодні Олександр Петраков визначиться із 23 гравцями, які потраплять до заявки на матч, а ввечері перед виїздом на гру – зі стартовим складом.

Читайте також: Це буде найважливіший матч на даному етапі мого життя – Петраков

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 98-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-