Воробей про матч з шотландцями: часу на відновлення кондицій немає - вмикається характер

Воробей про матч з шотландцями: часу на відновлення кондицій немає - вмикається характер

Ексклюзив
Укрінформ
«Звісно, ситуація з піврічною перервою нам на користь не пішла, тому буде вкрай складно в цій ситуації».

Колишній футболіст збірної України і «Шахтаря» Андрій Воробей розповів за рахунок чого українці можуть обіграти шотландців. Про це він розповів в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

«За рахунок чого вдасться перемогти? В першу чергу, за рахунок налаштування і відповідальності, яка лежить на них, за рахунок бажання і самовіддачі. Часу на відновлення кондицій немає - вмикається характер і особиста майстерність кожного. Звісно, ситуація з піврічною перервою нам на користь не пішла, тому буде вкрай складно в цій ситуації», - пояснив Воробей.

Окрім того, він згадав свій матч проти шотландців у відборі на Євро-2008 і пояснив, як змінилися шотландці з того часу.

Читайте також: Шотландія – Україна: 4 аргументи на нашу користь

«На той момент Шотландія була доволі простою і прагматичною командою за рахунок гри на «другому поверсі». Зараз Шотландія дещо інша. Вона намагається грати, як й інші країни, в різноманітний футбол. Їхнім коником зараз є не лише стандартні положення і гра головою. Окрім того, на їх користь приплюсуємо характер і атмосферу домашнього матчу. За рахунок цього у них хороші результати на європейській арені», - розповів Андрій.

Як повідомляв Укрінформ, в середу, 1 червня, збірна України зіграє проти Шотландії в плей-офф відбору на чемпіонат світу. Початок матчу - о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-