Окупанти зруйнували велобазу в Лимані з єдиною в Україні трасою BMX

Окупанти зруйнували велобазу в Лимані з єдиною в Україні трасою BMX

Укрінформ
Цього року тут планували міжнародні змагання.

Російська армія зруйнувала сучасну велобазу в Лимані (Донецька область), відкриту восени минулого року. Про це повідомив голова Донецької ОВ Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Велокомплекс зі спеціалізованою трасою BMX був єдиним у своєму роді на всю Україну. Ми його будували понад рік у рамках президентської програми Великого будівництва та відкрили у вересні минулого року.

Тепер цей комплекс став ще однією «військовою метою» російської армії. Зруйновано адміністративну будівлю, значні пошкодження зазнали унікальні стартова рампа та траса BMX з трамплінами та віражами. У п'ятиповерховому гуртожитку, що має тренажерний зал з силовим та інтерактивним обладнанням, медичний та масажний кабінети, конференц-зал, їдальню та кімнати для проживання, вибито вікна та частково пошкоджено дах.

Читайте також: Окремі підрозділи противника виведені за межі міста Лиман

На 2022 рік ми планували провести щонайменше два всеукраїнські турніри та один міжнародний. Ці плани знищила російська федерація.

Ми обов'язково все відновимо та ще проведемо у цьому комплексі не один турнір. А Росія за все заплатить. І поплатиться», - написав Кириленко в Telegram.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 96-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-