Соболь готовий перемогти Шотландію і «принести радість» зруйнованій війною Україні

Соболь готовий перемогти Шотландію і «принести радість» зруйнованій війною Україні

Укрінформ
«Нас дуже мотивує боротьба наших воїнів за свободу та незалежність України».

Едуард Соболь каже, що у півфіналі плей-офф чемпіонату світу з футболу проти Шотландії в середу Україна отримає додаткову мотивацію в боротьбі проти Росії. Про це пише британське агентство PA, передає Укрінформ.

Після вторгнення росії в Україну в лютому, тривога та страх за рідних і друзів вдома панують у думках команди, що прибуде до «Гемпден Парку» за перемогою. Ця перемога виведе Україну у фінал плей-офф проти Вельсу в Кардіффі.

Напередодні прибуття у тренувальний табір України в Словенії після затримки через проблему з візою 27-річний захисник Едуард Соболь виграв чемпіонат Бельгії у складі «Брюгге».

Читайте також: Соболь прибув у розташування збірної України

Згідно із повідомленням на офіційному сайті збірної України, він сказав: «Я дуже радий, що приєднався до національної збірної.

 Я готовий відразу включитися в роботу з національною збірною, адже клубний футбол закінчився, тому всі думки наразі про збірну.

Щодо збірної Шотландії, скажу, що це хороший суперник. Я очікую, що гра буде складною, але ми зможемо перемогти шотландців.

Читайте також: Трохи змоделювали гру збірної Шотландії – Петраков

Хлопці довго готувалися до матчу, тому у нас гарний настрій та хороша форма.

Крім того, нас дуже мотивує боротьба наших воїнів за свободу та незалежність України.

Я хочу порадувати людей цією та наступними перемогами. Ми зробимо все від нас залежне, щоб подарувати українцям приємні емоції».

Захисник празької «Славії» Тарас Качараба зазначив: «У Словенії зараз така свіжа, справжня шотландська погода, і тут добре тренуватися, адже попередні дні були досить спекотними.

Було досить важко, але сьогодні погода допомагає підготуватися до матчу з Шотландією.

Читайте також: Збірна України провела двосторонній матч на зборі у Словенії

Сьогоднішні вправи підняли настрій – це була така собі весела розминка.

Шотландський, англійський, ірландський футбол, звичайно, має свої сильні сторони – відданість, атлетизм і силу, – тому ми аналізуємо їхні матчі та готуємося до манери гри майже кожного гравця».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 95-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-