Петраков: Ми змоделювали тактику футболістів збірної Шотландії

Петраков: Ми змоделювали тактику футболістів збірної Шотландії

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Олександр Петраков прокоментував двосторонню контрольну гру своїх підопічних у Словенії.

За словами наставника, тренерький штаб змоделював тактику збірної Шотландії - майбутнього соперника у плей-офф відбору чемпіонату світу, передає Укрінформ.

«Задоволений хлопцями, сподобалося, як вони грали. Ми змоделювали тактику збірної Шотландії - одна команда грала за схемою 3-5-2 або 3-4-3. Змоделювали й стандартні положення. Матч завершився бойовою нічиєю, мені сподобалося. Робота над визначенням рівня гравців триває. Нам скажуть аналітики, хто скільки пробіг під час матчу. Це наші внутрішні справи. У нас зранку в п'ятницю одне заняття на відновлювання, потім до нас у гості завітають українські діти, які були змушені поїхати за кордон. Нас дуже добре прийняли у Словенії, як у себе вдома. Дали можливість провести гру на центральному полі. Збір пройшов дуже добре, хлопці молодці, усе виконували. Налаштування у гравців бойове. На них не треба тиснути, вони все розуміють, досвідчені футболісти, з іменем. Щодо подальшого графіку, то 27 травня в нас відновлення, 28-го - тренування, 29-го - два заняття, 30-го тренуємося зранку, обідаємо й вилітаємо у Глазго», - розповів Петраков.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Шотландія - Україна

Як повідомляв Укрінформ, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Гемпден Парк» . Початок гри о 21.45.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-