Агент підтвердив можливий трансфер Довбика в «Торіно»

Агент підтвердив можливий трансфер Довбика в «Торіно»

Укрінформ
«Цей клуб справді хоче бачити на вістрі атак Довбика».

Агент форварда «Дніпра-1» Артема Довбика Олексій Людновський підтвердив, що його клієнт може перейти до клубу італійської Серії А «Торіно», передає Укрінформ.

«Артем справді разом зі своєю дружиною Юлією та представником нашої компанії за погодженням із керівництвом «Дніпра-1» побував у Турині. Вони ознайомилися з інфраструктурою «Торіно», відвідали матч за участю цієї команди.

Читайте також: Довбик узгодив контракт з ФК «Торіно» - AreaNapoli

Можна сказати, що «Торіно» виявляє великий інтерес до Артема. Цей клуб справді хоче бачити на вістрі атак Довбика. Хорватський спеціаліст Іван Юрич, який очолює «Торіно», постійно на контакті зі своїм земляком Ігорем Йовічевичем, головним тренером «Дніпра-1». Про цей трансфер як той, що відбувся, поки рано говорити, проте можу сказати, що трансфер - на просунутій стадії. Також не залишають спроб підписати Артема інші італійські клуби, а ще є інтерес із Прем'єр-ліги Англії», – сказав Людновський.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 91-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-