Красюк: Очікуємо на закріплення домовленостей щодо бою Усик - Джошуа

Красюк: Очікуємо на закріплення домовленостей щодо бою Усик - Джошуа

Укрінформ
Олександр Красюк, промоутер чемпіона смвіту з боксу за версіями WBO, IBF, IBO, WBA у надважкій вазі українця Олександра Усика, розповів про організацію бою-реваншу з британцем Ентоні Джошуа.

За його словами, плановою датою поєдинку залишається 23 липня, передає Укрінформ. «Початок війни серйозно вплинув, тому що у нас було розуміння, що бій Усик - Джошуа мав би відбутись у травні, можливо, на початку або у середині. Потім дата  дещо змістилася на початок червня. Коли розпочалося вторгнення, то взагалі було невідомо, чи цей поєдинок взагалі відбудеться. Десь у середині березня, ми зробили все, щоб це відбулося якомога швидше. Нині наша планова дата - 23 липня, Близький Схід. Буквально з години на годину, з дня на день чекаємо на офіційнео закріплення цих домовленостей», - сказав Красюк.

Перший поєдинок Усик - Джошуа відбувся у вересні 2021 року. Тоді український боксер здобув перемогу одностайним рішенням суддів. 

Читайте також: Гірн: Вже нинішнього тижня маємо анонсувати бій-реванш Усик - Джошуа

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 90-й день.

Фото: ringside24.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-