Визначився склад жіночої збірної України з футзалу перед Євро-2022

Визначився склад жіночої збірної України з футзалу перед Євро-2022

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов оприлюднив перелік гравчинь, які готуватимуться до матчів фінальної частини Євро-2022.

Збір команди розпочнеться 3 червня і проходитиме в Сан-Марино, Італії, Франції та Португалії. Заплановані товариські поєдинки з Італією та Португалією, передає Укрінформ. 

Склад жіночої збірної України з футзалу:

воротарі -  Вікторія Сагайдачна, Анастасія Терех, Наталія Митрофанська, Вікторія Кислова; 

польові гравці - Юлія Форсюк, Ксенія Гриценко, Ірина Дубицька, Альона Кирильчук, Сніжана Воловенко, Юлія Титова, Софія Рубан, Ксенія Бурлаченко, Яна Дичко, Таїсія Бабенко, Олександра Скибіна, Марія Васковець, Поліна Дрозд, Христина Єрьоменко.

Фінальний турнір другого в історії жіночого чемпіонату Європи з футзалу, участь у якому має взяти і збірна України, відбудеться у португальському Гондомарі 1-3 липня. 

1 липня збірна України в півфіналбному матчі зіграє з Іспанією. В іншому поєдинку 1/2 фіналу Португалія прийматиме Угорщину.

Читайте також: Юнацька збірна з футзалу гратиме матчі відбору Євро-2022 у Молдові

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 86-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-