У мене є дозвіл шукати іншу команду – Де Дзербі

У мене є дозвіл шукати іншу команду – Де Дзербі

Укрінформ
Італійський фахівець хоче працювати вдома.

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі повідомив, що він може залишити донецький клуб за власним бажанням, передає Укрінформ.

«Зараз я в Римі, але в Україні люди живуть тим самим життям, що й кілька тижнів тому.

Читайте також: Де Дзербі найближчим часом розірве контракт з «Шахтарем» - ЗМІ

Які мої подальші дії? Я не знаю, я чекаю. Але питання не в контракті, тому що у мене є дозвіл шукати іншу команду. Пропрацювати ще один рік в Україні означало б хоча б частково закрити рану команди, яку забрали з моїх рук та розібрали не з футбольних міркувань. Тренеру, який живе, щоб прогресувати та змушувати прогресувати гравців, важко таке уявити.

Від жодної італійської команди я не отримував пропозицію. Я – італієць, а Італія – найкрасивіша країна з усіх. Там ти живеш краще, ніж будь-де інше. Я шукаю умови, щоб тренувати. Якщо це буде в Італії, я буду щасливий. Якщо ні, це означає, що я покращусь в інших аспектах», – сказав Де Дзербі.

Читайте також: Можливо, це був мій останній день як тренера «Шахтаря» - Де Дзербі

Контракт 42-річного італійця з «Шахтарем» розрахований до літа 2023 року. ЗМІ писали, що Де Дзербі найближчим часом розірве контракт з «гірниками».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 82-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-