Ярмоленко зіграв останній домашній матч за «Вест Гем»

Ярмоленко зіграв останній домашній матч за «Вест Гем»

Укрінформ
Українець подякував вболівальникам лондонського клубу за підтримку.

Український вінгер Андрій Ярмоленко в своєму Інстаграмі повідомив про те, що зіграв останній домашній матч за «Вест Гем», передає Укрінформ.

«Сьогодні я пережив хвилюючий момент. Після матчу разом зі своєю родиною я вийшов на поле та попрощався з фанатами «Вест Гема». Це останній матч для мене на домашньому стадіоні, і я хотів подякувати кожному вболівальнику команди за підтримку на домашніх трибунах. Щиро, з вдячністю і величезним коханням – до кожного з вас, до стадіону, до всієї родини «Вест Гема», – написав футболіст.

Читайте також: Ярмоленко влітку хоче залишити «Вест Гем» - ЗМІ

Вчора Андрій Ярмоленко вийшов на заміну на 90+5 хвилині замість Майкла Антоніо в матчі 37-го туру АПЛ «Вест Гем» - «Манчестер Сіті» (2:2).

Після завершення зустрічі Андрій разом із сім'єю попрощався з уболівальниками «молотобійців». З наступного сезону він гратиме в іншій команді.

Читайте також: Ярмоленко може продовжити кар'єру в Іспанії - ЗМІ

Нагадаємо, влітку в Ярмоленка закінчується контракт з англійським клубом. В складі «Вест Гема» українець провів 84 матчі, в його активі 13 голів та 7 результативних передач в усіх турнірах.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 82-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-