Вірт вважає, що очолити «Шахтар» можуть Скрипник чи Ребров

Вірт вважає, що очолити «Шахтар» можуть Скрипник чи Ребров

Укрінформ
Новим лідером «Шахтаря» стане Мудрик.

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт поділився думками щодо можливого наступника Роберто Де Дзербі в «Шахтарі» та нових лідерів команди, передає Укрінформ.

«Відразу на думку спадає Віктор Скрипник. Також читав в пресі, що Сергій Ребров хоче повернутися та працювати в Україні. Для нього «Шахтар» також не чужа команда, хоча більшу частину своєї кар’єри він провів в «Динамо». Але починав він в донецькому колективі. Думаю, ці дві кандидатури є найбільш відповідними, але вирішувати будуть керівники. Скрипник і Ребров вже довели в попередніх клубах, що є серйозними фахівцями.

Читайте також: Скрипник може очолити майбутнього чемпіона Польщі

Кого я бачу лідером оновленого «Шахтаря»? В останніх матчах виділяється Мудрик. Якщо його не продадуть, то це майбутнє команди. Те саме стосується Трубіна. Сплав молодих гравців та ветеранів робить «Шахтар» хорошою, цільною команду. А якщо повернуться 2-3 легіонери, то «гірники» стануть ще сильнішими», – зазначив Вірт.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 82-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-