Йовічевич підтримує ідею грати чемпіонат УПЛ закордоном

Йовічевич підтримує ідею грати чемпіонат УПЛ закордоном

Укрінформ
«Я бачу це як один із варіантів. Тому що всі умови зможемо зробити».

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич прокоментував варіант із проведенням наступного чемпіонату України закордоном, передає Укрінформ.

«Це специфічні умови. У Хорватії також була війна з 1991 до 1995 року. Але футбол не зупинявся. Футбол дуже потрібен народу, громадянам. Він дає емоції. У деякі моменти забуваєш про труднощі та проблеми.

Люди, які воюють – це й уболівальники клубів. І «Шахтаря», і «Динамо», і «Дніпра-1». Вони б'ються за клуб, країну. Це пов'язано між собою.

Читайте також: Чемпіонат УПЛ можуть розпочати в Туреччині – ЗМІ

Грати чемпіонат закордоном? Я бачу це як один із варіантів. Тому що всі умови зможемо зробити. Плюс ті клуби, що грають у єврокубках, принесуть гарантовані гроші від УЄФА. І певний відсоток із цих грошей можемо дати іншим клубам України. Наприклад, сплатити за готель, поля, автобуси, проживання. Ми солідарні у цьому моменті», - розповів Йовічевич.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 80-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-