Усик очолив рейтинг найкращих боксерів світу за версією The Ring

Усик очолив рейтинг найкращих боксерів світу за версією The Ring

Укрінформ
Ломаченко на сьомій позиції.   

Чемпіон світу за версією WBO, WBA, IBF, IBO у надважкій вазі Олександр Усик очолив оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (pound-for-pound) за версією видання The Ring, передає Укрінформ.

Українець вийшов на перше місце після поразки Сауля «Канело» Альвареса від Дмитра Бівола у поєдинку за титул WBA у напівважкій вазі. Мексиканець опустився на шосту позицію у рейтингу pound-for-pound.

На другому місці рейтингу P4P від ​​The ​​Ring розташувався чемпіон світу за версією WBO у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд, на третьому – володар титулів WBA та IBF у найлегшій вазі Наоя Іноуе. Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко посідає сьому позицію.

Читайте також: Реванш Усик – Джошуа найімовірніше проведуть на Близькому Сході – ЗМІ

Наразі Усик продовжує підготовку до реваншу проти британця Ентоні Джошуа. Перший бій відбувся у вересні минулого року, коли українець переміг британця одноголосним рішенням суддів та став новим чемпіоном світу у надважкій вазі. Реванш планують провести 23 липня на Близькому Сході.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 78-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-