УАФ за сприяння Даріо Срни відправила групу дітей до Хорватії

УАФ за сприяння Даріо Срни відправила групу дітей до Хорватії

Укрінформ
Група дітей, які є вихованцями СДЮШОР «Юність» та академії ФК «Десна» із Чернігова, вирушила до Хорватії. 

56 дітей отримали запрошення з міста Спліт, де вони матимуть комфортні умови для проживання, тренувань та гри у футбол, передає Укрінформ. 

Про це повідомив президент Української асоціації футболу, голова координаційного центру УАФ Андрій Павелко, який відвідав Чернігів із робочим візитом. Разом із першим віцепрезидентом УАФ Вадимом Костюченком та віцепрезидентом і генеральним секретарем УАФ Юрієм Запісоцьким вони привезли до міста, яке серйозно постраждало від воєнної агресії фашистської росії, партію допомоги - продукти харчування та предмети першої необхідності.

«Раніше ці діти були евакуйовані із Чернігова на Захід України. Їхній безпечний виїзд організував голова Чернігівської обласної асоціації футболу Геннадій Прокопович. Вдячний йому за безпечну евакуацію дітей, а Даріо Срні - за сприяння в організації їхнього виїзду до Хорватії», - зазначив Павелко.

Читайте також: Міністр спорту Австрії: Українці мають право на краще майбутнє і в житті, і в футболі

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 78-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-