У мене немає запитань до хлопців, на цьому етапі вони молодці – Петраков

У мене немає запитань до хлопців, на цьому етапі вони молодці – Петраков

Укрінформ
Дебютні голи Мудрика і Піхальонка, травми Циганкова і Довбика.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу в контрольному матчі з «Боруссією» Мьонхенгладбах (2:1), передає Укрінформ.

«Перший матч, збірна не грала півроку, я не працював півроку. У мене немає запитань до хлопців, на цьому етапі вони молодці, добре все зробили. Помилок дуже багато, будемо їх виправляти.

Контрольна гра, не треба робити поспішних висновків. Не треба хвалити гравців. Попереду в нас головний поєдинок. Я ще подумаю, кого виставити у складі. Це контрольний матч, а в офіційних усе буде по-іншому. Хлопці забили, я їх похвалив, рухаємося далі.

Читайте також: Футболісти збірної України обіграли «Боруссію» у контрольному матчі

Циганков залишився в Любляні, працює з реабілітологом. Сподіваюся, за три-чотири дні буде в строю. Щодо Артема Довбика, то ми з допомогою «Боруссії» зробили йому МРТ. У нього є невелике пошкодження, тому сьогодні ми поберегли його. Артему потрібно п’ять-шість днів на відновлення.

Якби ми проводили офіційні матчі згідно з початковим графіком, то напередодні Ліги націй я б збирав команду наприкінці травня. Дав би хлопцям відпочити після чемпіонату. А зараз знайти спаринг-партнера в Європі практично неможливо. Люди з Української асоціації футболу роблять усе можливе, щоб знайти суперників. Ми зіграємо з «Емполі» та «Рієкою», які відгукнулися.

19-20 травня дам хлопцям два вихідні, а 21-го о 17:00 у нас тренування. Хочу, щоб гравці побачилися з рідними. Щодо матчів після цього – не знаю, як вийде. Існують варіанти з африканськими командами. З клубними командами зіграти неможливо, адже після закінчення чемпіонатів ніхто не захоче чекати, щоб провести з нами спаринг. Люди працюють, президент УАФ Андрій Павелко займається питанням.

Читайте також: Україна може зіграти два спаринги проти африканських збірних – ЗМІ

Півроку не працював, почалася війна. Коли вийшов на поле, то був наче не у своїй тарілці. Але коли гра розпочалася, то втягнувся. Усе добре, непоганий результат», - сказав Петраков.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 78-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-