Караваєв та Шапаренко розповіли про початок тренувань у збірній України

Караваєв та Шапаренко розповіли про початок тренувань у збірній України

Укрінформ
Захисник Олександр Караваєв і півзахисник Микола Шапаренко, які разом з іншими футболістами київського «Динамо» приєдналися у Словенії до табору збірної України, прокоментували початок тренувань в національній команді.   

4 травня динамівці провели благодійний поєдинок проти швейцарського «Базеля» (3:2), передає Укрінформ.

Караваєв: «Ми летіли із самого ранку, тому трішки важко. Але відпочинемо й будемо готові. Щодо матчу з «Базелем», то він, як і всі інші, був благодійним. Емоції переповнюють, коли ми виграємо та знаємо, для чого проводимо ці поєдинки. Зібрані кошти йдуть на допомогу нашим співвітчизникам. Коли ми виграємо, це додає оптимізму та жаги до перемоги. Під час благодійних ігор ми бачимо, скільки українців приходить, як вони підтримують нас.  Посилюється думка про нашу найшвидшу перемогу. Усі бачать, як об’єднався не тільки наш народ, а й усі інші народи, які нам допомагають. Жодне тренування не замінить гри. Навіть якщо це благодійний чи виставковий поєдинок, то це зовсім інші емоції, кондиції, ти відчуваєш ігровий ритм. Тому ти набираєш форму через матчі.

Шапаренко: «Дуже радий повернутися до національної збірної, тренуватися й готуватися до нашого головного матчу, який пройде 1 червня. Кондиції в нас добрі, ми непогано провели збір у Бухаресті, мали хороші спаринги. Ми одразу включилися в роботу - один день перерви, а потім тренування... Мої родичі перебувають більш-менш у безпеці. Кожен день спілкуюся з ними, дізнаюся про обстановку, чи все добре. Весь український народ чекає на перемогу збірної, тож постараємося не підвести».

Нагадаємо, поєдинок 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України має відбутися 1 червня в Глазго на стадіоні «Гемпден Парк».

Читайте також: Збірна України з футболу: приїзд динамівців та Довбика

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 72-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-