Футбол: Різник і Гуцуляк розповіли про роботу збірної України у Словенії

Футбол: Різник і Гуцуляк розповіли про роботу збірної України у Словенії

Укрінформ
1 травня національна збірна України розпочала у Словеніі підготовку до матчів плей-офф відбору чемпіонату світу-2022 та Ліги націй. 

Голкіпер полтавської «Ворскли» Дмитро Різник та півзахисник «Дніпра-1» Олексій Гуцуляк розповіли про особливості підготовчого процесу пі час тренувального збору, передає Укрінформ. 

Дмитро Різник: «Готуємося до дуже важливих ігор. Розуміємо, що це нам потрібно. Навантаження добрі, ми маємо їх витримувати, щоб бути готовими до поєдинків. Згадуємо всі вправи, скучили за м’ячем, за іграми. Сподіваємося, що буде більше таких ігор. Коли розпочалася війна, я був удома. Щоб підтримувати форму, ми тренувалися групою на центральному стадіоні у Полтаві. Сумую за рідними, переживаю. Зараз дуже непростий час для України, але я думаю, що ми все витримаємо, і все буде добре».

Олексій Гуцуляк: «Ми потрошку набираємо форму, звикаємо до поля. Перед цим я тренувався у Львові на штучних полях, тож трошки важко дається перехід. Вливаюся в роботу. Усе нове - колектив, тренери. Я багатьох хлопців знаю, перетиналися багато разів, граємо в одній лізі. З тим же Миколою Матвієнком грали в «Карпатах». Все добре, у колективі проблем немає. Робота з м’ячем для футболіста завжди краща, ніж бігати по колу. Ігрові серії дають позитивні емоції. Усі думки нині там, в Україні. Як тільки прилетіли ракети у Львів, мені одразу зателефонували знайомі. Зникла електрика… Ти перебуваєш тут, у тебе все добре, тренуєшся, маєш якісь позитивні емоції. А там люди сидять у бомбосховищах. Тяжко дивитися і слухати. Але ми маємо все робити для того, щоб давати позитивні емоції своєму народу».

Читайте також: Збірна України з футболу перейшла на режим дворазових тренувань

Нагадаємо, поєдинок 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України має відбутися 1 червня в Глазго на стадіоні «Гемпден Парк».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 71-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-