Ілля Забарний увійшов до рейтингу найкращих молодих футболістів світу

Ілля Забарний увійшов до рейтингу найкращих молодих футболістів світу

Укрінформ
Авторитетний американський спортивний телеканал ESPN склав рейтинг 39 найкращих футболістів планети, яким ще не виповнився 21 рік.

На 27-му рядку цього списку перебуває 19-річний захисник київського «Динамо» і національної збірної України Ілля Забарний.

«Центральний захисник не пропустив жодної хвилини у матчах збірної України на Євро-2020. Потім він набув досвіду на груповому етапі Ліги чемпіонів. 

Сильні сторони: Забарний - на диво зрілий центральний захисник, який любить керувати, організовувати та спрямовувати четвірку беків. Хоча він і не дуже швидкий, його вміння зіграти на своїх сильних якостях дозволяє уникати небезпек. Він сильний у повітрі, виходить переможцем у 65-ти відсотках своїх повітряних дуелей, може повернути м'яч команді за допомогою вдалого підкату.

Що може покращити: попри всі гарні характеристики, йому є куди рости. Він відчуває складнощі під час володіння м'ячем, коли стикається з інтенсивно-пресингуючим суперником», - так характеризує українського футболіста ESPN.

Читайте також: Збірна України прибуде до тренувального табору у Словенії 1 травня

Перша п'ятірка найкращих молодих гравців: Ерлінг Голанд («Борусія», Дортмунд, Німеччина - Норвегія), Педрі («Барселона», Іспанія), Філ Фоден («Манчестер Сіті», Англія), Джуд Беллінгем («Борусія», Дортмунд, Німеччина - Англія) і Вінісіус Жуніор («Реал», Мадрид, Іспанія - Бразилія).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-