Тренер збірної України U17: Наші футболісти показали 50-60% можливостей

Тренер збірної України U17: Наші футболісти показали 50-60% можливостей

Укрінформ
Після останнього поєдинку еліт-раунду відбору Євро-2022, проти команди Італії (1:3), головний тренер юнацької збірної України U17 Олег Кузнецов підбив підсумки італійського турніру, де наша команда посіла третє місце.

Наставник зазначив, що його підопічні показали 50-60% своїх можливостей, передає Укрінформ. 

« Вважаю, що наші хлопці зіграли відсотків на 50-60 своїх можливостей, не більше. Те, що вони показували раніше, особливо у кваліфікаційному турнірі, і зараз - це небо і земля. Я багатьох не впізнав, але знову ж таки - на це були об'єктивні причини. Футболістам не вистачило ігрової практики, багато хто з них узагалі тренувався лише на штучних полях… Коли ноги не біжать, то й голова перестає працювати. Було багато необґрунтованих втрат, гравці часом приймали нелогічні рішення, але це все через брак повноцінної підготовки. Наприклад, ті самі італійці нинішнього року зіграли, якщо не помиляюся, 10 матчів. Щось подібне мають у своєму активі й поляки. Тому від реальності нікуди не подінешся...  Наші наступні офіційні матчі заплановано на осінь 2023 року, коли відбудеться кваліфікаційний турнір Євро-2024 (U19). До того часу мають бути тренувальні збори, але чи будуть вони, поки що сказати важко. У країні йде війна, і прогнозувати щось зараз нереально. Сподіватимемося, що війна незабаром закінчиться нашою перемогою, і все ввійде у звичне русло», - сказав Кузнецов.

Читайте також: Збірна України U-17 не зуміла пробитися на Євро-2022

Підсумкова таблиця еліт-раунду відбору Євро-2022 U17 (група 6): Італія - 9 очок, Польща - 6, Украхна - 3, Косово - 0.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 63-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-