Словенський хавбек Динамо Вербич: Українці довели, що вони єдиний народ

Словенський хавбек Динамо Вербич: Українці довели, що вони єдиний народ

Укрінформ
Словенський футбольний півзахисник київського «Динамо» Беньямін Вербич після закінченні війни обов'язково повернеться до України.

В інтерв'ю Sport Arena TV він також зазначив, що українці - це єдиний народ, повідомляє Укрінформ. 

«У мене дівчина українка, син - наполовину українець. Я чотири дуже гарні роки прожив у Києві, дуже сумую за містом. Ми точно повернемось. «Динамо» - мій другий рідний клуб. Звичайно, я - словенець, пишаюся цим, моя країна - Словенія, але Україна дала мені багато що. Допомагаю і надалі допомагатиму Україні, як і вона мені.

«Українці - єдиний народ, це нині вони ще раз показали. Дуже пишайтеся, що ви з України. Любіть свою країну, любіть Київ. Мені дуже сподобалося, що з моменту, коли я приїхав, багато в Україні змінилося на краще. І мене бісить, що через війну все зупинилося», - сказав Беньямін.

Словенський футболіст підписав орендну угоду з варшавською «Легією» до кінця поточного сезону. За «Динамо» нинішнього сезону Вербич провів 13 матчів (три голи та дві результативні передачі).

Читайте також: Усі викликані гравці «Динамо» прибудуть у розташування збірної 3 травня – Павелко

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 55-й день.

Фото: facebook.com/fcdynamoua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-