Теніс: українки прокоментували вирішальний парний матч проти США

Теніс: українки прокоментували вирішальний парний матч проти США

Укрінформ
Українські тенісистки Людмила Кіченок та Даяна Ястремська прокоментували свою поразку у парному поєдинку проти збірної США - 6:7 (5:7), 3:6.

Людмила Кіченок та Даяна Ястремська зазначили, що вони віддали усі сили та боролися до самого кінця, передає Укрінформ.

Людмила Кіченок: «Загалом я чудово почувалася на корті у цьому матчі. У нас була чудова підтримка. Даяна грала просто неймовірно. Це дійсно так. Ми грали разом уперше. Ми віддали всі сили, ми боролися до кінця. Не склалось. Але мені сподобалося грати з Даяною».

Даяна Ястремська: «Думаю, що ми могли зіграти краще, але в будь-якому разі намагалися віддати всі сили. Очко тут, очко там вирішили результат матчу. Думаю, ми можемо пишатися своїм командним духом. Не нам вирішувати, отримаємо ми wild card, чи ні, але було б чудово, якби це сталося. Ми були б дуже вдячні, якби нам дали шанс поборотися у фінальній частині турніру».

Читайте також: Збірна України з тенісу поступилася американкам у матчі Кубка Біллі Джин Кінг

Як повідомляв Укрінформ, тенісисткам збірної України не вдалося пробитися до фінального раунду Кубка Біллі Джин Кінг (колишній Кубок Федерації). У кваліфікації Світової групи «синьо-жовті» в Ешвіллі (штат Північна Кароліна) поступилися команді США із загальним рахунком 2:3 і тепер 11-12 листопада мають зіграти у плей-офф за право знову виступити у кваліфікаційному раунді Кубка.

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-