Мені дзвонили партнери з топ-чемпіонатів, цікавилися Забарним та Циганковим – агент

Мені дзвонили партнери з топ-чемпіонатів, цікавилися Забарним та Циганковим – агент

Укрінформ
«Якщо УАФ не вирішить питання зі стартом чемпіонату, тоді «Динамо» та «Шахтарю» доведеться реально продавати футболістів».

Агент Олександр Панков розповів про підвищений попит на українських футболістів, передає Укрінформ.

«Є великий попит, але українські футболісти наразі не можуть виїхати. Влаштувалися лише ті, хто залишився за кордоном.

Думаю, «Динамо» та «Шахтар» зараз просто не хочуть розпродавати футболістів. Мені дзвонили мої партнери з топових чемпіонатів (Англії, Іспанії, Німеччини), цікавилися Забарним та Циганковим. Напевно, «Динамо» хоче зрозуміти, як далі розвиватимуться події.

Читайте також: Хавбек київського «Динамо» Циганков: Україна обов'язково переможе

Насамперед кияни та «Шахтар» хочуть зіграти благодійні матчі та зібрати гроші для ЗСУ, а вже влітку дивитися, що робити далі.

Якщо УАФ не вирішить питання зі стартом чемпіонату, тоді «Динамо» та «Шахтарю» доведеться реально продавати футболістів. Упевнений, що у «Динамо» буде попит на всіх, навіть на U-19.

Читайте також: Влітку «Шахтар» готовий продати будь-якого футболіста команди

Знаю, що 80-ти відсотків юніорів киян мали варіанти виїхати до будь-яких ліг. Це добре, що на українських футболістів є попит, але нам потрібно зберегти наш футбол, а продати всіх футболістів найпростіше», – сказав Панков.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 51-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-