Павелко: Чеферін запропонував, щоб збірна України тренувалася у Словенії

Павелко: Чеферін запропонував, щоб збірна України тренувалася у Словенії

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів, де збірна України готуватиметься до матчів плей-офф відбору чемпионату світу-2022.

За його словами, президент УЄФА Александер Чеферін запропонував організувати тренувальний табір на своїй батьківщині - у Словенії, передає Укрінформ. 

«Ми маємо пропозицію від УЄФА. Дуже вдячні за неї нашим колегам та особисто президенту Александеру Чеферіну, який запропонував зробити табір у його рідному місті Любляні, у Словенії. Я дуже поважаю моїх колег з Федерації футболу Словенії, які надають найкращі умови для підготовки нашої збірної. Разом із фахівцями з Союзу європейських футбольних асоціацій ми також працюємо над проведенням цілої низки благодійних матчів нашої збірної, які проходитимуть під патронатом УЄФА. Нині намагаємося організувати ці зустрічі, враховуючи побажання нашого головного тренера та його штабу, - сказав Павелко.

Читайте також: Тренер збірної Петраков: Сподіваюся, що ЗСУ звільнять усю Україну

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 51-й день.

Фото: footballua.tv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-