Футбол: штаб юнацької збірної України U17 вирушив на матчі відбору Євро

Футбол: штаб юнацької збірної України U17 вирушив на матчі відбору Євро

Укрінформ
Тренерський та адміністративний штаб юнацької збірної України U17 (футболісти не старші 2005 року народження) вирушив до Італії де пройде еліт-раунду кваліфікації Євро-2022. 

Своїх підопічних головний тренер команди Олег Кузнецов збере за кордоном, передає Укрінформ. 

За кордоном до делегації приєднаються футболісти «Динамо» та «Шахтаря», які становлять левову частку команди і нині у складі юнацьких колективів своїх клубів працюють відповідно в Угорщині та Хорватії.

В Італії, де відбудеться турнір U17, підопічні Олега Кузнецова базуватимуться поблизу Флоренції. Мікрозбір проходитиме з 15-го до 19 квітня. На 20 квітня у місті Поджібонсі пройде стартовий поєдинок, із Косовом. 23-го наша команда в Колле-ді-Валь-д'Ельсі зіграє з Польщею, а 26-го - у Сієні з Італією.

Читайте також: Збірна збирається 28 квітня без легіонерів – Петраков

Склад юнацької збірної України U17:

воротарі - Давид Фесюк («Гайдук», Хорватія), Владислав Кравець («Шахтар», Донецьк);

захисники - Данило Білоконь, Єгор Сизонюк, Олексій Гусєв, Назар Балаба (усі - «Динамо», Київ), Микола Огарков, Мар'ян Бац (обидва - «Шахтар», Донецьк), Степан Лисенко (ДВУФК «Дніпро», Дніпро);

півзахисники - Дмитро Кремчанін, Назар Янчишин, Андрій Маткевич, Євген Микитюк, Максим Василець (усі - «Динамо», Київ), Євген Янович, Максим Деркач, Олександр Якименко (усі - «Шахтар», Донецьк);

нападники - Микита Дзень («Динамо», Київ), Андрій Фірман («Ювентус», Італія), Влад Нагрудний («Мілан», Італія).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-