Волонтери ФК «Кривбас» допомагають захисникам України

Волонтери ФК «Кривбас» допомагають захисникам України

Укрінформ
До ініціативи приєдналися колишні гравці клубу – Приходько, Кашевський, Лисицький.

Волонтери ФК «Кривбас» створили спеціальний центр для допомоги Збройним силам України, міській територіальній обороні, переселенцям і біженцям, передає Укрінформ.

Волонтерська організація, зокрема, допомагає українській армії у найгарячіших точках країни та надсилає все найнеобхідніше українським захисникам у лавах тероборони, добробатів та людям, які перебувають у районах гуманітарних криз.

Читайте також: Футбольний «Кривбас» допоможе мешканцям Маріуполя і Сум

Також завдяки ініціативам екс-футболістів клубу Геннадія Приходька та Миколи Кашевського на благодійний аукціон виставили колекційний шарф та ретро-футболку «Кривбасу», кошти від продажу яких пішли на потреби ЗСУ та допомогу сім'ї загиблого героя Єгора Біркуна, який захищав Маріуполь. А завдяки допомозі колишнього гравця команди Віталія Лисицького, волонтери відправили гуманітарну допомогу для біженців із Харкова, які тимчасово перебували у Світловодську.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 49-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-