Є проблема, яка загрожує подальшому існуванню «Шахтаря» - Палкін

Є проблема, яка загрожує подальшому існуванню «Шахтаря» - Палкін

Укрінформ
Якщо УЄФА не втрутиться, то український клуб втратить усіх легіонерів без компенсацій.

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про складну ситуацію з легіонерами клубу, передає Укрінформ.

«ФІФА дала можливість легіонерам піти в оренду до кінця сезону, не питаючи нас. Це не є повноцінний трансфер, якщо ми говоримо про Тете чи Вітао. Вони й прийняли рішення до кінця сезону побути у «Ліоні» та «Інтернасьоналі». Щодо Вінісіуса, то це повноцінний трансфер, оренда з правом викупу.

Те саме за Майконом. Наразі обговорюються Маркос Антоніо, Фернандо.

Читайте також: Зараз немає сенсу говорити про майбутнє «Шахтаря» - Палкін

По Нересу, Додо, Педріньйо питання відкрите. У них агент, який цим займається. Сподіваюся, буде якийсь результат. Поки що по них все рухається дуже складно.

До мене чутки доходять, що багато агентів сподіваються, що після 30 червня вони заберуть футболістів мало не вільними агентами і робитимуть що хочуть. Цей момент трохи нам заважає.

Але президент УЄФА запевнив, що допомагатиме нам, щоб цього не сталося. Якщо це станеться, це ставить під питання подальше існування клубу. Це найгірше, що ми можемо у нашому футболі чекати.

Зараз «Шахтар» у безпеці, але багато бразильців не поспішають повертатися. Я з одного боку їх розумію, з іншого боку до цього ставлюсь погано. «Шахтар» досить багато для кожного з них зробив, можна було б віддати данину того, що йде війна, якось допомогти і цього місяця відіграти товариські матчі.

Читайте також: Ракицький приєднався до «Шахтаря» перед благодійними матчами

З іншого боку, я розумію, що це не їхня війна, моя хата з краю. Це було передбачувано, я не розраховував, що хтось із них приїде і підтримуватиме нас. Єдиний бразилець, який дав згоду та прибуде найближчим часом, це Марлон», – сказав Палкін.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 49-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-