Усик не хоче битися з Джошуа в Лондоні – ЗМІ

Усик не хоче битися з Джошуа в Лондоні – ЗМІ

Укрінформ
Український боксер диктуватиме свої умови щодо місця проведення реваншу.

Едді Гірн, який представляє інтереси екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, заявив, що реванш його підопічного з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком навряд чи пройде у Великій Британії, передає Укрінформ.

За словами менеджера, все впирається у фінанси, і є країни, які готові запропонувати вдвічі більше грошей, ніж може згенерувати реванш двох боксерів на Туманному Альбіоні.

Читайте також: Бій Усик – Джошуа планують провести 23 липня

«Якщо все складеться з контрактами та виплатами за право провести бій, то, чесно кажучи, нам буде дуже складно привезти Усика до Великої Британії. Ми можемо подивитися на це за його логікою: «Навіщо мені їхати в Англію за половину грошей?»

Ми хочемо провести бій у Лондоні, це було б великою перевагою для Джошуа, але виплата за право організувати поєдинок генерує вдвічі більше грошей. Усик нізащо не дозволить влаштувати бій у Лондоні. Так що нам потрібно взяти це до уваги, але Джошуа просто хоче битися.

Читайте також: Шейхи Саудівської Аравії дають120 мільйонів доларів за бій Усик – Джошуа

У нас є низка пропозицій та дат. Наразі ми вивчаємо контракти. Подивимося, де відбудеться бій, але гадаю, що за два тижні ми з усім розберемося», — цитує Гірна Fightnews з посиланням на The Mirror.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 48-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-