Турне наших клубів допоможе гравцям збірної – Павлов

Турне наших клубів допоможе гравцям збірної – Павлов

Укрінформ
«Потрапляння національної команди України на чемпіонат світу – це питання стратегічного характеру. Там, у Катарі, до України точно буде прикута увага усієї планети».

Відомий український тренер Микола Павлов підтримує виїзд «Динамо» та «Шахтаря» з України для серії благодійних матчів, передає Укрінформ.

«Я довіряю людям, які керують нашою країною. І якщо вони вирішили випустити ці команди з країни (у такий час), значить, у цьому немає жодних сумнівів. Знаю і те, як ставиться до спорту та футболу, зокрема, Президент України Володимир Зеленський. Упевнений, що без його підпису таке рішення ніхто не прийняв би.

Звісно, ​​це добра справа – ми вже бачили, яка атмосфера була на стадіоні у Греції, коли там грав «Шахтар». Будуть зібрані кошти, які підуть на допомогу армії та народу. Люди почнуть ще більше говорити про Україну та допомагатимуть нам у цей непростий час.

Читайте також: З Шотландією потрібно не просто грати, а спробувати виграти – Маркевич

Крім того, тут слід враховувати і спортивний фактор. Усі ми сподіваємось на те, що у червні зіграють наші збірні, і зараз футболісти проходять відповідну підготовку. Потрапляння національної команди України на чемпіонат світу – це питання стратегічного характеру. Там, у Катарі, до України точно буде прикута увага усієї планети. Нас підтримуватимуть, допомагатимуть. Впевнений, що на той час війна закінчиться, але нам треба буде відбудовувати міста, дбати про людей», - розповів Павлов.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 46-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-