Стадіон «Десни» в Чернігові бомбардували три ночі поспіль

Стадіон «Десни» в Чернігові бомбардували три ночі поспіль

Фото
Укрінформ
Арену доведеться відбудовувати з нуля.  

Представник прес-служби футбольного клубу АПЛ «Десна» Дмитро Дорошко розповів про те, як російські окупанти бомбардували та зруйнували стадіон імені Юрія Гагаріна у Чернігові, передає Укрінформ.

«Арена просто у жахливому стані. Стадіон бомбардували три ночі поспіль. По числах я не згадаю, але вперше прилетів один снаряд у східну трибуну. Це та, що була накрита банерами. Вдруге прилетіло шість чи сім снарядів із градів. Тоді вже були ґрунтовні пошкодження на західній трибуні та тренувальному полі, зруйновані туалети стадіону. Трибуну склало повністю, а глибина вирви від снарядів склала близько шести метрів.

Стадіон «Десни» в Чернігові після бомбардувань / Фото: Анатолій Сірик, Укрінформ

А у третьому випадку відбувся авіаналіт. Було скинуто вісім бомб. Я не фахівець, але, як на мене, стадіон реконструкції не підлягає. Поруч із ареною була наша база футбольного клубу, яка до війни була в ідеальному стані з найновішим обладнанням. Так ось її знищено повністю», — сказав Дорошко.

Читайте також: Стадіон, база, офіс і тренувальні поля ФК «Маріуполь» знищені окупантами

Також від бомбардування військами росії постраждав стадіон «Чернігів-Арена». Обстрілів зазнав і тренувальний комплекс «Шахтаря».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 45-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-