Обов’язок бізнесу – допомога на економічному фронті і поновлення роботи – СЕО Паріматч Україна

Обов’язок бізнесу – допомога на економічному фронті і поновлення роботи – СЕО Паріматч Україна

Укрінформ
За три місяці 2022 року найбільша гемблінг компанія України сплатила 147 млн грн ліцензій, податків і зборів до держбюджету.

В умовах повномасштабного військового вторгнення росії на територію України, країна як ніколи потребує стабільних фінансових надходжень до бюджету. Після легалізації гральної індустрії в Україні, вона отримала потенціал стати новою точкою зростання для економіки країни, а зараз легальні оператори азартних ігор - можливість наповнити держбюджет під час війни.

Parimatch Ukraine (юридична особа – ТОВ «Паріматч») стала першим легальним букмекером в Україні у 2021 році. За два роки діяльності організатор азартних ігор за ліцензії сплатив 262,8 мільйони гривень в держбюджет України: 216 млн гривень – за ліцензію на організацію та проведення букмекерської діяльності та 46,8 млн гривень – за ліцензію на казино в мережі інтернет.

Читайте також: Усик та Parimatch Ukraine влаштовують аукціон для допомоги українцям

Днями Президент України Володимир Зеленський наголосив, що попри війну державний бюджет має наповнюватися й забезпечувати необхідні видатки. Parimatch Ukraine, як відповідальний бізнес і лідер індустрії азартних ігор, продовжує своєчасно виконувати всі фінансові зобов’язання. Зокрема вже сплачено в повному обсязі за ліцензії на діяльність у 2022, а також усі необхідні податки до державного бюджету на загальну суму 147 млн грн.  

«Ми й надалі будемо дотримуватися всіх фінансових зобов’язань перед державою і демонструвати, що таке чесний і відповідальний бізнес. Ми адаптували стратегію компанії і розуміємо як нам рухатися далі, які наші нові цілі. Відновлення економічного стану компанії і збереження робочих місць – це найголовніша та нагальна допомога країні. Адже наразі потрібні стабільні фінансові надходження у бюджет, а людям – своєчасна заробітна плата та соціальна програма допомоги», – підкреслює Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

Успішний бізнес неможливий без команди, і саме вона потребує більшу допомогу в часи невизначеності та підвищеної небезпеки. В перші дні початку війни  Parimatch Ukraine сконцентрувала зусилля на підтримці колег: відновити зв'язок з кожним, переконатися у безпеці, а за потреби організувати евакуацію колег та усіх членів родини. «Ми переглянули перелік соціальної допомоги, додали компенсацію за оренду житла тим, хто був вимушений залишити свій дім, і компенсацію переїзду по Україні  та за кордон. Ми також забезпечили військовою амуніцією першої необхідності наших колег, хто вирішив вступити до лав ЗСУ та ТрО», – додає СЕО компанії.

Читайте також: Parimatch Ukraine сплатила понад 260 млн гривень в держбюджет

Після вирішення нагальних питань, компанія запустила психологічну підтримку та регулярні онлайн-зустрічі з психологами, а для відновлення фізичного стану – щоденні заняття йогою або стретчингом.

За роки діяльності Parimatch Ukraine стала відома як компанія, що приділяла багато зусиль розвитку спорту в Україні, є найбільшим меценатом та спонсором, працювала з топ командами світу і найвідомішими спортсменами. Нагадаємо, раніше бренд Parimatch оголосив про вихід із російського ринку. Рішення вже втілене на юридичному та технічному рівнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-