Для «Динамо» це буде більше ніж матч – тренер «Спортінга»

Для «Динамо» це буде більше ніж матч – тренер «Спортінга»

Укрінформ
Матч Юнацької ліги УЄФА відбудеться у Румунії 7 квітня.

Філіпе Педру, тренер «Спортінга» U-19, озвучив головну перевагу Динамо» U-19 в перенесеному матчі 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА, передає Укрінформ.

«Ми розуміємо важливість цього моменту. Для «Динамо» це буде більше ніж матч. Гравці презентуватимуть свою країну, і ми розуміємо це. Але наше розуміння залишиться поза полем, бо завдання залишається тим самим - пройти далі.

У суперника були проблеми, але їм вдалося зібрати команду та вибратися з країни. Вони провели два спаринги та отримали певний відпочинок. У нас відпочинку не було, але «Спортінг» перебуває в ігровому ритмі», - сказав Педру.

Читайте також: Матч Юнацької ліги УЄФА «Динамо» - «Спортінг» українці дивитимуться безкоштовно

Матч «Динамо» – «Спортінг» у 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА відбудеться 7 квітня. Початок о 15:00 за київським часом. Поєдинок зіграють у Румунії на стадіоні бухарестського «Рапіда». Трансляція матчу доступна на платформі MEGOGO.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 41-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-