Монзуль слід чекати на матчах Серії А – Лучі

Монзуль слід чекати на матчах Серії А – Лучі

Укрінформ
Наш провідний футбольний арбітр сьогодні заліковує травму ноги.

Голова комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі розповів про те, де перебувають українські арбітри під час російської військової агресії. За його словами, багато арбітрів працюватиме у Європі, передає Укрінформ.

«УАФ організувала координаційний центр. Ми звітуємо про своїх підлеглих і про те, чи їм потрібна допомога. Щодня ми контактуємо із європейськими асоціаціями. Намагаємось тимчасово дати нашим арбітрам працювати на матчах у Німеччині, Нідерландах Італії та Швейцарії.

Читайте також: Італійські арбітри допоможуть своїм українським колегам

Кривушкін зараз у Польщі, Шурман – у Німеччині, Стрілецька – у Швейцарії, Монзуль – в Італії. Зараз ми хочемо влаштувати ще трьох жінок-арбітрів: Світлану Грушко, Софію Причинну та Крістіну Козорог. Вони мають приїхати до Італії наступного тижня, зараз вони на заході України. Сподіваюся, у них будуть призначення на матчі в Італії. Це непроста робота, тому що ми маємо вирішувати юридичні питання щодо їх статусу. Є й податкові правила, але нам йдуть назустріч, допомагають у Польщі, Німеччині, Швейцарії, Італії.

Днями під час тренування у Турині Монзуль зазнала пошкодження. У неї невелика проблема з ногою, на відновлення буде потрібно тиждень. Їй мали дати призначення на матч чоловічої Серії В. Італійський комітет арбітрів чудово знає, хто така Катерина Монзуль, і слід чекати на її призначення і на матчі Серії А. Але, на жаль, зараз Монзуль травмувалася.

Читайте також: Монзуль вийшла на матч «Інтер» - «Сампдорія» з українським прапором

Стрілецька зараз неподалік Цюріха, минулої суботи у неї був матч другої ліги Швейцарії. Незабаром вона працюватиме в Іспанії, 7 квітня буде товариський матч Іспанія – Бразилія. З Цюріха вона летітиме прямо до Мадриду. Наразі Марину вже залучено до чемпіонату Швейцарії», - розповів Лучі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 41-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-