Це гуманітарні матчі, які допоможуть людям – Луческу

Це гуманітарні матчі, які допоможуть людям – Луческу

Укрінформ
Динамівці налаштовані на перемоги.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу провів тренування команди в Румунії, де кияни готуються до благодійних матчів з «Барселоною», «ПСЖ», «Міланом», «Аяксом» та іншими клубами, передає Укрінформ.

«Я волів би бути на футбольному полі, продовжувати чемпіонат. Звичайно, приїзд сюди – це позитив, і я думаю, що це допоможе їм підготуватися до наступних матчів, тому що невідомо, коли ми відновимо чемпіонат. Вони також мають обов’язки перед національною збірною.

Читайте також: Півзахисник «Шахтаря» Степаненко тренується з «Динамо» в Румунії

У будь-якому випадку, база виняткова. Нам надали всі умови. Тут все дуже змінилося, я тут нічого не впізнаю. Тут тренувалася національна команда Румунії і бухарестський «Рапід». Все виглядає чудово. Головне, що вони встигли приїхати і продовжують свою діяльність. Це їхня професія, вони цим живуть.

Ми повинні були грати зі «Стяуа», але вирішили перенести зустріч, тому що гравцям «Динамо» не було де тренуватися. Вони тренувалися на невеликих штучних полях. Ми зіграємо цей матч пізніше. У нас буде мінімум десять днів для підготовки.

Перший матч буде у Варшаві, 12 квітня. Ми ведемо переговори, дуже важко знайти вільні дати. Великі команди грають в єврокубках. Побачимо, які команди з цього списку зіграють з нами. Ми працюємо в цьому напрямку.

Читайте також: Сидорчук і Бесєдін приєднались до складу «Динамо» в Румунії

Це гуманітарні матчі, які допоможуть людям. Бачте, майже 4 мільйони українців за межами країни. Тож, наскільки це можливо, футбол має допомагати якимось доходом від матчів, які ми гратимемо, і водночас це питання престижу, іміджу, тому вони повинні бути добре підготовлені до проведення таких ігор», – сказав Луческу.

76-річний тренер з’явився на занятті з пов’язкою на руці, але не захотів називати причину, а лише сказав, що йому краще.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 40-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-