Перша ракетка світу допоможе Україні

Перша ракетка світу допоможе Україні

Укрінформ
Іга Свьонтек пишається тим, як Польща підтримує українці.

Польська тенісистка Іга Свьонтек після перемоги на турнірі WTA 1000 у Маямі розповіла, як поляки підтримують українців і як вона приєднається до цієї допомоги, передає Укрінформ.

«Я по-справжньому пишаюся своєю країною. Безумовно, на мене сильно вплинуло те, що я побачила за ті п'ять днів, що була в Польщі. Мене дуже вразило все те, що я побачила. Ви знаєте, безумовно, складно відчувати те саме, що вони прямо зараз, коли я перебуваю тут у США.

Читайте також: Фонд Роджера Федерера пожертвує півмільйона доларів українським дітям

Але я дуже рада, що поляки підтримують українців. Сподіваюся, мій теніс принесе їм трохи радості. Також найближчим часом я планую використати своє становище, щоб постаратися хоч трохи допомогти українцям», – сказала польська тенісистка.

Цього тижня Свьонтек стала переможницею турніру у Маямі. 20-річна тенісистка стане новою першою ракеткою світу після поновлення світового рейтингу 4 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 39-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-