«Динамо» розпочне серію благодійних матчів 12 квітня

«Динамо» розпочне серію благодійних матчів 12 квітня

Укрінформ
Перший суперник – варшавська «Легія».

«Динамо» розпочне міжнародне турне на підтримку України товариською зустріччю з багаторазовим чемпіоном Польщі – варшавською «Легією». Матч відбудеться у вівторок, 12 квітня, на стадіоні «Війська Польського» у Варшаві, передає Укрінформ.

Зустріч із «Легією» стане першою у серії матчів у рамках благодійного європейського турне «Динамо». Мета проведення цих поєдинків – привернення уваги міжнародної спільноти до жахливої ​​війни в Україні та збір коштів для підтримки українців, які постраждали від війни з російським агресором.

Читайте також: «Динамо» розпочало тренування в Румунії

Зустріч із «Легією», як і інші благодійні матчі «Динамо», транслюватиметься в ефірі українських та європейських телеканалів. Крім того, планується залучення зірок вітчизняного шоу-бізнесу, які також допоможуть у зборі коштів для українців.

Що стосується інформації про матч 6 квітня проти румунського клубу «Стяуа», то дата матчу не відповідає дійсності.

«Ми обов’язково зіграємо проти цієї команди, але не 6 квітня. Для нас кожен матч – це питання серйозних організаційних зусиль, щоб привернути до поєдинку якнайбільше уваги.

Читайте також: «Динамо» зіграє благодійний матч проти «Стяуа» 6 квітня

Ми зробимо все можливе, щоб кожен поєдинок «Динамо» в ході цього європейського турне став подією, що дозволяє широко інформувати про те, що відбувається в Україні та організувати збір коштів для українців, які постраждали від війни», – прокоментував ситуацію президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 39-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-