На конгресі ФІФА не розглядали питання виключення росії

На конгресі ФІФА не розглядали питання виключення росії

Укрінформ
Андрій Павелко виступив із відеозверненням.

31 березня в Досі (Катар) пройшов 72-й конгрес Міжнародної федерації футболу (ФІФА). На ньому не стали розглядати питання про виключення, відсторонення або призупинення членства російського футбольного союзу, передає Укрінформ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росію можуть виключити з ФІФА. Натомість більшістю голосів призупинили членство національних федерацій Пакистану, Зімбабве та Кенії.

Читайте також: 31 березня росію можуть виключити з ФІФА

Також президент УАФ Андрій Павелко записав відеозвернення, яке показали на конгресі ФІФА.

«УАФ створила спеціальний кризовий штаб, який працює 24/7. Я висловлюю глибоку вдячність футбольним асоціаціям, які допомагають нашій країні та підтримують українців. Дякую тим, хто приймає в себе наших футбольних представників, особливо футбольну молодь, яка була вимушена залишити свою країну, рятуючись від війни.

Ми вдячні кожному, хто надіслав нам гуманітарну допомогу чи просто телефонував та запитував, як у нас справи. Все це для нас зараз дуже важливо. Велика вам вдячність від усієї України.

Читайте також: ФІФА може викинути росію зі світового футболу на два роки – ЗМІ

Дякую особисто президенту УЄФА Александеру Чеферіну, який ініціював створення координаційних груп УЄФА з надання допомоги футбольній спільноті України. Також вдячний колегам з ФІФА та всіх національних асоціацій, які доєдналися до цієї ініціативи, щоб розділити нашу біду. На рівні УЄФА та ФІФА ми є колегами з вами вже 8 років, у багатьох з вас, як і у мене, є діти та онуки, тому ви чудово розумієте, якою високою є ціна відновлення миру в Україні», – сказав Павелко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 36-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-