Маркевич: першочергове завдання – підготувати збірну до Шотландії

Маркевич: першочергове завдання – підготувати збірну до Шотландії

Укрінформ
Сезон в УПЛ вважати завершеним після 18 зіграних турів.  

Відомий тренер, колишній голова комітету національних збірних України Мирон Маркевич у коментарі Sport Arena поділився своєю думкою щодо закінчення поточного сезону в УПЛ, а також назвав першочергове завдання Української асоціації футболу, передає Укрінформ

«Першочергове завдання зараз для УАФ – зосередитись на підготовці нашої збірної до матчу із Шотландією. Гра запланована на червень, тому зараз необхідно вирішувати питання з організацією збору, потім зібрати футболістів, які розкидані по всій країні, оскільки основний кістяк збірної – гравці УПЛ.

Читайте також: Павелко: Збірна України має підготуватися до матчу із Шотландією та дати бій

На мій погляд, у цьому контексті не слід забувати і про молодіжну збірну України, яка веде боротьбу за вихід на Євро. Команді Руслана Ротаня також бажано зібратися, готуватися. Потрібно думати, щоб створити можливість збірним зібратися та готуватися не лише в Україні, а й за кордоном.

Щодо чемпіонату, то зараз, звичайно, не до цього. Це не головне питання. Доля багатьох команд зараз підвисла, тренувального процесу майже немає.

Читайте також: Клуби УПЛ розглядають два варіанти завершення сезону

Що стосується дискусії щодо визначення підсумкових місць команд у турнірній таблиці, то, на мій погляд, якщо не буде можливості дограти чемпіонат, то розподіл місць у турнірній таблиці має бути зафіксований на тому моменті, коли чемпіонат був призупинений. Тобто з урахуванням усіх зіграних 18 турів», – зазначив Маркевич.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 35-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-