Збірна України привітала Польщу із виходом на ЧС-2022

Збірна України привітала Польщу із виходом на ЧС-2022

Укрінформ
«Вітаємо Вас, браття, і дуже сподіваємось, що зможемо приєднатися до Вас на мундіалі у Катарі».

Збірна України з футболу привітала збірну Польщі із виходом на чемпіонат світу-2022. Також «синьо-жовті» подякували польському народу за допомогу українським біженцям, які залишили рідну країну внаслідок бойових дій, передає Укрінформ.

«Дорогі наші брати-поляки. Щиро вітаємо Вас із виходом у фінальну частину чемпіонату світу.

Для нас назавжди залишиться в серці Ваша чуйність і братня підтримка для мільйонів наших жінок та дітей, яких ви по-сімейному прийняли у себе вдома, допомагаючи всім, чим можете. Низький уклін Вам за це, друзі.

Читайте також: Польща і Португалія пробилися на ЧС-2022 з футболу

Така ж сильна і рішуча була Ваша заява за жодних обставин не грати з агресорами на футбольному полі, що показало приклад усьому футбольному співтовариству і визначило позицію світових спортивних інстанцій.

Ваш рішучий крок є прикладом для всього світу, як треба об'єднуватися, коли божевільний і безжальний нелюд приходить зі зброєю на твою землю. Але добро завжди перемагає зло і Ваш вихід у фінал Кубка світу дуже символічний та надихаючий для нас!

Вітаємо Вас, браття, і дуже сподіваємось, що зможемо приєднатися до Вас на мундіалі у Катарі. Слава Польщі! Слава Україні!

Читайте також: Світ футболу підтримує Україну

Головний тренер Олександр Петраков, капітан Андрій Пятов, віце-капітан Андрій Ярмоленко та вся національна команда України», - йдеться у повідомленні збірної України.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 35-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-